Onderhoud/APK

Computer onderhoud

 

Achterstallig onderhoud
Het is een verstandige zaak als u uw pc en/of laptop eens periodiek soft-en hardwarematig na laat kijken. Is de pc en/of laptop nog up to date? Loopt alles nog soepel net zoals toen u het net had aangeschaft? De ervaring leert dat er bij de meeste gebruikers te weinig kennis is waardoor achterstallig onderhoud ontstaat.

Langzaam

De computer loopt minder vlot dan deze eigenlijk zou kunnen. Verouderde software kan potentieel een gevaar betekenen. Veel virussen maken misbruik van zogenaamde lekken in verouderde software.

Up-to-date
Softwarematig kijken wij naar diverse onderdelen in Windows/Mac of alles is nagelopen. Is er een goedwerkende virusscanner geïnstalleerd op uw Computer en/of Laptop? Zijn er nog andere alternatieven? Wordt Windows Update goed uitgevoerd en is de gehele computer en of laptop bijgewerkt.

Hardware
Hardware wordt visueel bekeken (denkt u aan ophoping van stof). Soms kan er met een kleine hardware upgrade de levensduur verlengd worden wat vaak ook snelheidswinst betekend.

APK Keuring
Een Computer en/of laptop APK duurt circa een uur. Na de keuring wordt in begrijpelijke taal de staat van de computer uitgelegd en wordt, in overleg, besloten welke eventuele problemen er opgelost moeten worden. Dit kan vaak direct al uitgevoerd worden.

Kosten
De kosten voor deze computer/laptop keuring is 35,- euro (incl. reiskosten).
*Wanneer er echt sprake is van een hardware defect dan kunnen er nog extra kosten bij komen kijken. Mocht dit van sprake zijn dan nemen wij tijdig contact met u op.